Претставување на '1' од Sony

Се што Ви е потребно за развој на Ваша соработка во '1' место.

‘1’ е нова развиена бизнис иницијатива од Sony. Ви овозможува пристап кон целото портфолио на Sony производите и сервиси под покровителство на бизнис програмата за партнери.

 

Придружите се програму “1” и преузмите све потребне алате и подршку за развој вашег пословања са Сонијем као и стварање нових прилика за продају и профит.

Денес станете дел од '1'.

Доколку сакате да дознаете повеќе за ‘1’ и да почнете да заработувате регистрирајте се сега во Sony ‘1’ програмата. Можете онлајн да пристапите кон сите бенефиции. Се радуваме на остварување на нов и продуктивен работен однос со Вас.


Логирање

Кориснички ID или е-mail
Лозинка